sâmbătă, 11 decembrie 2010

S-A DESCOPERIT ARCA LUI NOE.

 Ankara, 27 aprilie 2010/Agerpres :
 
Un grup de cercetători, format din experţi turci şi chinezi, susţine că a localizat Arca lui Noe pe Muntele Ararat, informează marţi presa turcă, citată de Efe. Unul dintre cercetători, documentaristul chinez Yang Ving Cing, a dat asigurări că a fost găsită o structură din lemn antic la o altitudine de 4.000 de metri pe Ararat, situat în estul Turciei, lângă frontiera cu Iranul. Exploratorul, membru al unei organizaţii internaţionale http://www.noahsarksearch.net/eng/  dedicată căutării miticei ambarcaţiuni în care Noe şi familia sa au scăpat de Marele Potop, susţine că resturile găsite au o vechime de 4.800 de ani.

Nu este sută la sută sigur că este Arca lui Noe, însă credem că poate fi în procent de 99,9 la sută, a indicat Ving în declaraţiile date agenţiei turce Anadolu. “Structura bărcii are multe compartimente, iar acest lucru înseamnă ca ar putea fi vorba de spaţiile în care au fost introduse animalele, a precizat el.

De asemenea, cercetătorul chinez a explicat că a contactat deja guvernul turc pentru a solicita protejarea zonei, dar şi acordul de începere a excavărilor. Totodată, el a declarat că va solicita UNESCO să includă această regiune pe lista patrimoniului mondial al umanităţii.
Nu este pentru prima dată când grupuri de căutători ai Arcei susţin că au localizat ambarcaţiunea pe Ararat, cel mai înalt munte dinTurcia, unde Biblia povesteşte că a ajuns Noe când s-au retras apele după Potop.
 





COMPUNENTA ECHIPEI SUGEREAZA CA NU INTERESE CRESTINE AU FACUT DESCOPERIREA ACESTA! 



Sursa: http://rafaeludriste.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu