miercuri, 9 martie 2011

Oare noi stim ce sarbatorim la 8 Martie?

"Ziua de 8 martie este intemeiata in 1910, de Clara Zetchin (nascuta Asser), la Conferinta Femeilor Socialiste de la Copenhaga. Era o mutare importanta pe care o facea Internationala Socialista, prin crearea unei sarbatori pentru femeia-revolutionar. Comunistii, revoltati impotriva lui Dumnezeu si a randuielilor puse de Acesta in lume, voiau sa inroleze alaturi de ei si femeile."

"Cati dintre romani s-au gandit vreodata, dar mai ales in aceste vremuri de asa zisa libertate, ca celebreaza „crestineste”, in Postul Mare, cu jocuri, spirtoase, daruri, dezmat si culpabila bucurie, o sarbatoare straina(...)?"

"Sfantul Episcop Nicolae Velimirovici ne avertizeaza ca aceasta slavire a frumusetii feminine, cum ne amagim noi ca facem la 8 martie, este o grea cadere: „Dintre toate ispitele cu care omul are a se masura in sine insusi, frumusetea este, oricum, cea mai anevoie de biruit. […] Caci frumusetea este un ghetar de pe care se aluneca sigur in adancul de foc” iar „concursurile moderne de Miss sunt […] in fapt, un comert abil disimulat cu prostituate” (Raspunsuri la intrebari ale lumii de astazi, vol. 1, Sophia, Buc., 2002, p. 227)."

Cititi mai multe la sursa :

http://apologeticum.wordpress.com/2011/03/07/8-martie-sarbatoarea-unui-macel-deturnata-in-mod-fals-de-catre-bolsevici-in-ziua-mamei-un-ritual-pagan/

... prin urmare cui cantam noi "La multi ani" de 8 martie...? Turmelor de mioare... prostite asa ? Are nevoie femeia de o zi anume? Este tolerata in societate si i se ofera o zi dintre cele 365...? Nu-i cam putin?

Priviti la acest copilas care canta atat de frumos... de ce nu mai suntem si noi inocenti? Unde ne este inocenta, da-ne o Doamne inapoi, ca tare ne este dor de ea....

 


Of... micuta mea Eva....




"In Vest, dupa al doilea Razboi Mondial, din feminism au izbucnit revolutia sexuala, lesbianismul, miscarile protestatare ale tinerilor hippy, cu consecinte dezastruoase privind pruncuciderea (legea dreptului la avort), homosexualitatea, concubinajul si distrugerea familiei."

"In Est, a lucrat bolsevismul satanist, prin organizatiile de femei si tineret care au impus randuieli noi, joia tineretului, regina balului, 8 Martie, deturnata in mod fals catre „ziua mamei”, implicandu-i astfel si pe copii, apoi discoteca si concursurile de miss au inlocuit traditiile morale si crestine ale romanilor. "

2 comentarii:

  1. Sunt si da si impotriva parerii tale Costin...
    intr-adevar tu te-ai documentat cu privire la ziua de 8 martie, ca fiind ziua femeii revolutionare, dar mie mi se pare ca exagerezi un pic privind partea cealalta a lucrurilor, cea "negativista" unde aduci vorba de feminismul gresit intelessi transformat in multe alte lucruri neplacute.
    Eu nu cred ca este un lucru gresit din cale-afara, faptul ca noi stim ca 8 martie este ziua mamei, eu chiar sunt onorata mai ales ca sunt mama si imi face placere sa-mi amintesc cand eram copil cum daruiam mamei mele o felicitare si ii spuneam ca o iubesc, iar acum imi spune copilul meu acelasi lucru. Este o emotie de nedescris, sentimente unice!
    Adica noi femeile nu meritam o zi a noastra?... sau poate sunt prea multe pe an ale noastre?
    Nu sutn chiar asa traditionalista, dar imi place sa cred ca suntem mai in centurl atentiei si mai iubite in aceasta zi...
    Si nu inteleg de ce trebuie sa faci mereu referiri sau trimiteri la partea religioasa? eu chiar nu ma gandeam la asta legat de 8martie, dar daca tu asa ai simtit, a fost parerea ta.
    Mai las si pe altii, poate vor sa-si exprime parerea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corina ideea era ca mi se pare de fapt o bataie de joc mascata la adresa voastra... Pentru ca cine suntem noi barbatii sa va facem voua favoarea de a va sarbatori intr-o singura zi... Mi se pare lipsa de respect la adresa voastra... chiar umilitor... Sa fim atenti unii cu altii mereu... asa ar trebui!!!

    RăspundețiȘtergere