joi, 30 iunie 2011

Romania si zilele ei....

Psalmul 11 :  
..."Căci, atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni."Comunismul a construit in Romania o societatea care promitea o bunastarea artificiala.
Fara  frica de Dumnezeu, a distrus educatia si modul de viata traditional. A inghesuit o populatie cu vocatie rurala  in blocuri sinistre. 
In temnitile comuniste, oamenii  gospodari, credinciosi au fost prigoniti si exterminati. Astazi, bocim degeaba pentru ca,  barbatii drepti ai acestei tari au fost ucisi. 

Sa ai un rege in tara si sa nu-i oferi o sansa sa aduca valorile in dreaptul lor? De departe se vede ca tarile monarhice sunt cele mai stabile astazi. Pentru ca monarhii au grija de tara lor! Un rege nu isi vinde industria, nu isi fura banii din visterie ca sa isi asfalteze propria curte!!! 


Cei care ne conduc sunt oameni de nimic, pe care tot noi i-am votat!!!
Ne tanguim si ne plangem dupa vietile noastre irosite... fara Dumnezeu.

Un comentariu:

  1. Totusi intr-o astfel de sugestie nu vad separarea dintre stat si biserica...caci ce treaba are regalitatea cu religia?
    Regalitatea britanica face separarea dintre stat/biserica sau poate revenim la o forma de republica regala ortodoxa??!Doamne fereste!

    RăspundețiȘtergere