vineri, 1 iulie 2011

Solutia salvatoare pentru Romania

in viziunea lui Corneliu Coposu:
"Eu cred că soluţia salvatoare a României este instaurarea monarhiei şi, prin ea, instaurarea democraţiei. Cred că se va realiza, chiar dacă eu nu voi apuca această schimbare. Altfel, nu vom scăpa din încleştarea noastră cu nenorocul şi comunismul"



 fragment dintr-un interviu realizat de Sorin Dumitrescu

2 comentarii:

  1. cum poti prezenta astfel de idei, cind stii bine ca ai fost impotriva suspendarii lui Basescu, un exemplu de impostura politica ? Si acum te trezesti de lucruri ce cu greu mai pot fi infaptuite ? Sa-ti fie rusine, predicator fals si ipocrit !

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta! Catalin,
    Fiecare este liber sa aiba o parere, iar tu ti-ai expus-o aici pe un blog crestin ortodox si ne bucuram ca suntem fiinte libere si putem spune fiecare ceea ce gandim.
    As putea sa-ti contrazic cu multa scrupulozitate afirmatiile si sa punctam pe fiecare in parte, numai ca nu stiu daca esti pregatit sa pui in balanta ceea ce spun si altii. Omul cantareste lucrurile dupa informatiile pe care le detine, numai ca uneori nu are ce pune in balanta pe una din parti. Iar eu cred ca tu din pacate nu ai ce pune in balanta pe talerul credintei. Nu-ti spun aceasta ca sa te jignesc, ci doar iti spun franc in fata, ceea ce gandesc, asa cum ai facut-o si tu. Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu, Unul din Sfanta Treime ne respecta libertatea cu desavarsire si atunci cine sunt eu sa nu o respect pe a ta?

    RăspundețiȘtergere