miercuri, 23 februarie 2011

Programare sociala...


Buna ziua. Am nevoie de o programare sociala. Vreau sa devin scalv... Poftiti CV-ul : "sclav, vreau sa lucrez pe plantatie, caut stapan indulgent." Un lucru va rog, sa nu asteptati sa va duc gunoiul cu pasiune... Caut doar o slujba de unde sa pot fi dat afara cand vrea muschiul altuia... fara sa fiu vinovat!




Telul urmator: femeile...
Am nevoie de o femeie. Normal, cele mai bune femei sunt ale stapanilor... nu am nici o sansa sa ajung la femeile lor... Caut o femeie mai pricajita, sa fac sex cand am chef si sa infulec o ciorba de la o alta femeie decat de la maica-mea.

Ma asez plictisit pe canapea, in fata televizorului butonez telcomanda zaresc  aceiasi barbati fericiti cu femei frumoase in brate...



Maine am sa ma duc la sef si am sa-i spun: "Auzi ma... sunt liber si independent! Am cazut in cap cand am venit sa lucrez la tine... Acum mi-am revenit, ADIO!"

Dar imi amintesc ca fac parte din prostimea care a facut imprumuturi... Am consumat credite in lipsa de alta ocupatie... De parca nu eram sclav indeajuns.

Cat despre viata mea amoroasa, cine se mai gandeste la ea? Ma chinui inuman sa ajung nu stiu unde... fara sa inteleg ca de fapt nu sunt atractiv.




PS. Daca esti femei trebuie sa iti spun ca dreptul la fericire  cere o conditie: 90-60-90 si sa stii sa te plimbi la vedere pe tocuri... Dar am un secret pentru tine: barbatii vor doar sa ti-o traga... nu sa te iubeasca pentru ceea ce esti...

7 comentarii:

  1. "Dreptul la fericire cere o conditie: 90-60-90 si sa stii sa te plimbi la vedere pe tocuri... Dar am un secret pentru tine: barbatii vor doar sa ti-o traga... nu sa te iubeasca pentru ceea ce esti... "

    Corect, Costin, corect.....

    RăspundețiȘtergere
  2. ...nu e dracu asa negru, cum vor unii sa ne transmita......:P

    RăspundețiȘtergere
  3. te gasesc aelasi... mereu nostalgic, melancolic, poate prea trist uneori, sau asa te percep eu? ... si imi doresc totusi sa te vad si altfel, pt ca viata poate si frumoasa daca iti doresti cu adevarat !

    RăspundețiȘtergere
  4. noroc ca n-am 90-60-90 :)
    superb filmul .

    RăspundețiȘtergere
  5. Vad ca aveti o gramada de postari despre spiritualitatea ortodoxa si in acelasi timp impartiti lumea in exploatati si exploatatori. Fac parte din categoria exploatatorilor si va rog sa nu va asteptati sa va dau salariul cu bucurie cind vad ca trebuie sa va platesc numai pentru faptul ca respirati in incinta fabricii mele. Sa nu va asteptati sa va dau salariul cu bucurie cind vad ca nu sinteti capabil sa rezistati la un loc de munca mai mult de 2 luni. Nu pot sa va dau salariul cu bucurie cind vad ca in loc sa va faceti treaba sinteti ocupat sa-i analizati pe ceilalti. Nu pot sa va dau salariul cu bucurie cind vad ca ati fi putut sa ramineti 5 minute peste program sa va terminati munca. Ati preferat sa spargeti usa si v-am terminat eu treaba. Sa nu va asteptati sa va dau salariul cu bucurie cind stiu ca i-ati doctorului 50 ron pentru un concediu medical, platit din banii mei, iar dumneavoastra ati merl la lucru cu ziua, in alta parte. Daca stau bine si ma gindesc, probabil ca cel mai bun ati fi daca v-as pune sa carati gunoiul. Nu ma supar ca nu-l carati cu entuziasm pentru ca asa nici eu nu sint obligat sa va dau salariul cu entuziasm.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hai lasati... ca va crescut nasucul... poate aveti treaba si va retin...

    RăspundețiȘtergere
  7. si comentariile acestea de stapan infatuat se la faci la tine in fabrica ...

    RăspundețiȘtergere