vineri, 14 ianuarie 2011

Dragostea e putin plecata de acasa...

Dragostea e putin plecata de  acasa e pe mess sau pe alt site de socializare... 

Si cu visele ... cum ramane? Nu vreau sa dramatizez in nici un fel... dar sunt sigur ca toti  depindem de ceilalti mai mult decat o recunoastem...



Ma defecteaza orice ras care nu e ca al meu!

3 comentarii:

  1. Interesant filmuleţ... despre comunicare si non-comunicare, asteptare, riscul "intamplarilor amânate"... şi despre atâtea altele.
    Da, suntem dependenţi, prin urmare şi atât de vulnerabili, deşi nu ne-am dori asta...
    Uneori mă întreb ce ar fi dacă n-ar mai exista cartonaşe ca în film, sau messenger, sau bloguri, sau cumplitele "reţele de socializare"? Ar muri toate relaţiile între oameni? Sau nu s-ar mai naşte nici una?.... E un comentariu amar, îmi cer iertare pt el...dar filmuleţul a fost... pentru mine cel puţin...departe de a fi simpatic sau amuzant.
    Cred că nu e nimic mai trist sau mai împovărător în lumea asta...a iubirii... decât să îţi aştepţi partenerul la masă sau în cameră... iar el să tot întârzie, repetat, pentru că are o "altă amică, doar amică desigur" pe net...pe blog...pe suflet căreia e musai să îi răspundă atunci, sau să îi posteze melodiile preferate sau să o consoleze cumva... virtual. Sau, mai rău, să se uite în ochii tăi şi să-ţi vorbească într-una despre ea...despre cealaltă...
    Da, suntem dependenţi uneori şi ne urâm din toată fiinţa tocmai pentru această slăbiciune.

    Cele bune, Costin! Şi o viaţă reală plină şi adevărată îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca nu ar mai exista "cumplitele retele de socializare" ar fi mult mai simplu.am reinvata sa zambim trecatorului de pe strada...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Poti zimbi si afara si pe retele de socializare ,eu nu vad nimic rau in ele ...dimpotriva.:)

    RăspundețiȘtergere