miercuri, 17 august 2011

Un film superb care merita vazut...

Love Comes Softly 

- un film pe care il recomand cu caldura-

 Redau mai jos o serie de comentarii de pe situl: 
 http://www.cinemarx.ro/

O poveste destul de interesanta de dragoste care dezvaluie surprizele neasteptate si obstacolele pe care ti le rezerva viata. 
Un film despre viata, despre omenie, dragoste, bunatate, ce poate fi mai frumos... Intr-o lume cinica, dura, plina de lucruri urate. 
Un film despre oameni, despre simplitate, credinta si iubire. Frumos! 
Arata cum iti gasesti dragostea unde nu gandeai, cum ea apare fara sa iti dai seama si arata omenia care inca nu disparuse din lume. Desi mai are doua urmari, inca doua filme care continua povestea, acesta este cel mai bun din serie. Katherine Heigl a jucat nemaipomenit.
Un film despre dragostea adevarata, despre sentimente ce se nasc intre doi oameni adusi de soarta impreuna. Foarte frumos si cadrul natural in care a fost filmat.
Un film in care credinta in Dumnezeu, este mai presus de orice. Ea te ajuta sa faci fata nenorocirilor vietii sa nu te mai intrebi De ce Eu?, sa acepti ideea si sa crezi in continuare.


Sunt de parere ca atunci cand esti trist, cand simti ca te indrepti catre dezastru si ca totul merge prost,  cineva de sus nu te uita si iti arunca o mana spre salvare.acest film este atat de real incat te poti identifica in povestea lui,si-ti demonstreaza ca avem fiecare un rol in viata de zi cu zi iar cel de sus nu abandoneaza pe nimeni. Pentru fiecare exista un sens...


Un comentariu:

  1. filmul e superb, are si o continuare, nu la fel de reusita dar e frumoasa
    iti recomand un film bun, mai vechi si el, daca nu l-ai vazut: quo vadis - varianta poloneza, mai era unul dar trebuie sa il caut si iti spun (elena_

    RăspundețiȘtergere