miercuri, 24 august 2011

Are sens sa facem pe eroii?

IESIREA DIN CRIZA: PRIN INFLATIE SAU RAZBOI?

Primim tot mai multe informatii ca anul 2012 este anul in care "Noua Ordine Mondiala" isi va definitiva planul sau de dominare a lumii. Am auzit despre puterea rasei galbene care va conduce planeta. Dar am  o banuiala ca, in spatele Chinei, se ascund alte interese, iar acest mit este scos in fata tocmai pentru a genera panica unor asemenea planuri.

Stim ca mass - media se afla in mainile acelorasi interese. Am auzi ca razboiul impotriva Iranului va declansa Al Treilea Razboi Mondial.

De asemenea, am auzit despre caderea dolarului american si a monedei euro prevestite pentru anul 2012. Se pare ca aurul va urca la cote nebanuite. Il intelegem si pe Basescu ca se grabeste sa vinda resursele de aur ale Romaniei. Ma indoiesc ca mai existam ca stat autonom!!!

Este clar, China este deja nr. unu in lume!
Am auzit  si despre instalatiile HAARP care prin intermediul energiilor psihotrope... declanseaza tot felul de cataclisme de la  cutremure pana la psihoze ale unei populatii tot mai derutate.

Am auzit si ca in curand orasele vor saraci si nu se va putea locui in ele.
Asta in timp ce in  Romania, exista un zacamant de aur care, pe timp de criza isi creste inestimabil valoarea!!! Daca in Romania s-ar exploata aurul de catre romani... nu cred ca  am sti ce este saracia, mai ales acum cand aurul da semne ca va creste la preturi cum nu au mai fost niciodata!

Dar sa revenim, stim cu totii, chiar daca o spunem sau nu, ca exista aceste planuri...
Intrebarea este ce ramane de facut? Sa facem pe eroii,  nu prea are sens... 

In primul rand trebuie sa stabilim un aspect: Razboiul nu are maniere elegante! 

Sa explic: orice armata straina ocupa punctele strategice ale unei zone,  spitalele, televiziunile, de fapt, caile de comunicare, caile de circulatie si transport. Prin urmare, sa nu ne miram de televiziunile care  sunt deja sub ocupatie... Nu are sens sa vorbim despre o rezistanta de felul celor clasice. Din cate stiu,  cei care te ataca, iti vand si armele ca sa te aperi si te ajuta sa te organizezi. E o joaca ... pentru unii!!!

Parerea mea: suntem prosti ca nu stim sa profitam de avantajul ca suntem vecini cu rusii. Ma gandesc ca daca iepurasul are vizuina langa barlogul ursului ,  nu poate fi atacat nici de lup, nici de vulpe.

Salvarea noastra vine de la faptul ca suntem ortodocsi! Ideea e sa trecem de la a fi asa doar cu numele... la faptele de credinta. In primul rand o ocupatie ruseasca, de ex, nu ne va cere niciodata sa ne lepadam de credinta ortodoxa, care este aceeasi cu a lor.

De luptat cu rusii, nu vad rostul! Poporul rus, fie este foarte evlavios in credinta ortodoxa, fie este extrem de dur! Nu sunt caldicei ca noi... Si intr-un razboi nu incape mila ...

Priviti putin in jur, suntem in vreme de pace: CUM SE DESCURCA ROMANIA?! Imaginati-va in vreme de razboi... sau sub ocupatie!

Orice magazin alimentar de cartier isi procura marfa din supermarcheturi... care detin monopolul alimentar! Un oras sau o zona ocupata,  are blocate caile de acces. Va imaginati ce  criza alimantara poate fi cand NU mai primim importuri alimentare...? Cam aici am ajuns!!! Voi vedeti in orasul vostru o industrie alimentara care functioneaza cu materie prima romaneasca si furnizeaza alimente pe piata? (Sigur are capital romanesc?)

Sa fim calmi, NATO ne iubesc fix cat rusii! Daca e sa imi dau cu parerea nu concep un razboi in care sa fim altceva decat aliati cu rusii! NU m-as vedea bine sub ocupatia lor si nici supravietuind in fata lor intr-un eventual razboi!

Ce am putea face noi? Am putea sa facem ceva, sa cerem de exemplu produse agricole romanesti! Asta este  cea mai urgenta miscare, in zonele unde locuim, sa vedem resursele alimentare care pot produce alimente romanesti. 

Monopolul lanturilor alimentare impanzite in tara, au distrus  industria alimentara autohtona! Intr-o situatie de criza, nu vad bine populatia care acum merge linistita si isi face cumparaturile...

Cat despre iesirile in strada, sper ca ati iesit destul in '89!!!

Ca solutie eu vad: cautarea pacii in interior, daca lumea exterioara nu o mai ofera, sa ne lasam in grija Lui Dumnezeu, ca nu e nimic la voia intamplarii.

ATENTIE CE SOLUTIE PROPUN ANALISTII ROMANI: RAZBOI... 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu