miercuri, 10 august 2011

Regina si minerii...

Regina Angliei cheama minerii!!! 

Se pare ca un detasament de mineri din Valea Jiului va planta floricele cat de curand, pe strazile Londrei. Asta dupa ce, norvegienii au apelat la ortacii nostri pentru a curata  focile si pinguinii de pe strazi.

Cica, de trei zile, cateva sute de manifestanti, sunt in delir pe strazile Londrei. Cum minunea dureaza trei zile,  speram ca noaptea nuntii sa se incheie. Pentru cei care au vrut sa ne arate ca politia este inactiva, ne-au aratat. Si anume, s-ar parea ca acestia nu au dreptul sa  incinga hore traditionale... mineresti  cu cetatenii londonezi. Suparata, Regina Angliei s-a decis sa cheme minerii!!! Toti lorzii britanici sa apeleze la Valea Jiului, este un baiat acolo Cozma care se ocupa cu imbarcarile... Diurna se achita in fata palatului  Buckingham.

Teatru scurt: hotul si vardistii varianta BBC - 2011.


Partea intai: Hoas pe strazi
Daca cineva isi inchipuie ca politistii, pe viitor nu vor putea face mai mult, se inseala. O sa inceapa plesneala, imediat ce vei deschide gura. Dar pentru asta le trebuia un motiv... 

Regia asta se transmite si pe OTV vorba e ca englejii nu stiu ce pierd  cu manipularea asta si ies la joaca de-a haosul pe strazi. Stim noi ca astea sunt doar manevre. Pai cum sa controlezi populatia  fara un motiv?
Nu mai deranjeaza pe nimeni acum daca masina este oprita in plina strada si controlata ca in razboi. E o plafonare generala, ce criza financiara... e o criza de sens in viata noastra!!!

FMI propune acelasi joc si pe strazile noastre.
 La noi FMI lucreaza inca la scenariu, dar se pare ca avem actori talentati motiv pentru care nu s-a stabilit cine va fi in rolul principal, pentru aceasta co-productie internationala (   Capitane de judet  de ce ne tii la cotet... pentru pui de FMI-ulet)  Dupa ce s-au chinuit sa scoata lumea in strada, urmeaza sa trimita acasa vreo 10 mii de politisti fericiti ca vor intra in randul muritorilor de foame. 

La noi e simplu: minoritatile noastre... golanasii de cartier... cand mai vin si expulzatii din afara... o sa fie Romania o inchisoare de canibali. Asa ca Spania, ca sa nu ne mai deplasam noi,  a rugat autoritatile romane sa recruteze (ATENTIE) doar cetateni bulgari, chinezi sau moldoveni... ( pentru cine doreste cetatenie chineza interviurile au loc zilnic in complexul Europa)

Carcotasii comenteaza:
Se vede cu ochiul liber ca sunt niste facaturi... pentru un plan de felul cum a fost revolutia in 89... care cine  a mai auzit revolutie romana condusa de un antiroman declarat...???

Am simtit un dar de la Dumnezeu frumoasa  recolta si clima de anul acesta. Mi-am reamintit de timpurile normale din copilarie si  ma gandesc la linistea dinaintea furtunii...

E o tactica de manual faptul ca politia britanica nu a dorit sa intervina la timp. Le recomand ca bibliografie : Piata Universitatii cand politistii isi dadeau singuri foc la autobuz, mineriadele, evenimentele de la Tg. Mures cu acei cameramani straini asezati fix in dreptul baloconului ca sa filmeze din intamplare totul...

PS: 

Pentru cine isi inchipuie ca aceasta criza este provocata de cauze economice si sociale... de comunitati izolate de africane... video :


Urmeaza si la noi cat de curand, aveti putintica rabdare sa isi primeasca sutul Ghita Pristanda, altfel cum sa imi explic faptul ca nu sunt bani pentru politie dar au fost bani pentru ca jandarmeria sa se aprovizioneze cu  dotari pentru interventii in manifestatii de strada, razboi civil... Cum de s-au facut aceste aprovizionari acum cateva luni?

In alte roluri

Tipatescu : ... al' mare
Coana Joitica :  o dama blonda
Agamita Dandanache:  Jeffrey Franks
Cetateanu turmentat : privitorii la tv

PS ... la PS : intr-o tara unde camerele de luat vederi te filmeaza asa :

Cetateanul turmentat din Londra:
(am mari semne de intrebare ca lucrurile au scapt de sub control)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu