miercuri, 10 august 2011

Trăim în România şi suntem sub ocupatie tot timpul

Mircea Badea : "...eu am senzaţia că rolul Wall Street este să se prăbuşească din când în când. În fişa postului la Wall Street este treaba asta - din când în când te prăbuşeşti şi tragi după tine economia mondială"...

Get Adobe Flash player


Un investitor a cărui identitate nu se cunoaște încă a făcut un pariu aproape similar cu cel făcut de omul de afaceri George Soros în anul 1992, când acesta din urmă a făcut un miliard de dolari într-o singură zi.

Conform unor informaţii apărute în presa externă care clarifică problema, suma investită este de 850 de milioane de dolari şi nu profitul întors, cum se afirmase iniţial. Astfel, venitul întors este de 8,5 miliarde de dolari.
Surse din piață spun că misteriosul investitor ar fi chiar George Soros, care ar fi avut informații dinainte sigure despre retrogradarea pe care au operat-o cei de la Standard and Poor's, date fiind relațiile pe care Soros le are cu Casa Albă încă din 2008.
Noua legislaţie americană obligă fondurile de investiţii mai mari de 150 mil. dolari să dea publicităţii date despre investitori, angajaţi şi activele pe care le administrează, conform scrisorii trimise către investitori. În urma anunţului făcut de Securities and Exchange Commissio. 

sursa: http://www.capital.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu