joi, 11 august 2011

Ce voce: Ben Saunders!!!

Ben Saunders avea un cabinet de tatuaje şi era cunoscut drept Tattoo Ben în oraşul olandez Hoorn atunci când s-a prezentat la preselecţia de la The Voice of Holland.

Ben Saunders s-a născut în Marea Britanie, pe 9 iulie 1983, dar familia lui s-a mutat în Olanda când el avea 3 ani. Şi-a început cariera de cântăreţ împreună cu fratele său, Dean, când au participat la mai multe concursuri, inclusiv la preselecţiile pentru Eurovision unde cei doi s-au clasat pe penultimul loc. 

Pe lângă muzică, Ben Saunders este pasionat de tatuaje, multe dintre ele acoperindu-i trupul. De altfel, el a şi practicat această meserie înainte de a deveni celebru. Printre pasiunile sale se numără şi artele marţiale participând la diverse lupte de full contact

Ben s-a prezentat la concursul "The Voice of Holland" sperând că show-ul îi va pune în evidenţă vocea. La prima fază a show-ului, cea de "blind audition", el a interpretat piesa "Use Somebody" a Laurei Jansen, din "Kings of Leon". 
PRIVITI REACTIA JURIULUI :

Ben Saunders a câştigat prima ediţie a show-ului "The Voice" din Olanda, în ianuarie 2011, concurs care şi-a atras imediat milioane de fani obţinând audienţe record şi o notorietate internaţională.

PS: ...atmosfera de la aceasta filmare mi se pare apasatoare... Parca ar fi un sanctuar pagan. Mana aceea cu microfonul imi trezeste fiori. Abia am gasit o poza mai  placuta, cu acest baiat  plin de tatuaje, dar cu o voce minunata!  Cine a spus ca exista progres in fiinta ? IN MATERIE EXISTA PROGRES ATAT! DAR NU IN FIINTA! Suntem la fel de primitivi, de instinctuali, de cruzi ... ca oricare din inaintasii nostri. Progres exista doar in mijolaceele din jur... Dar rautatea, furia, ura... nu se pot depasi fara Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu