duminică, 4 septembrie 2011

Părintele Justin Pârvu despre cazul Roşia Montană

 Luati Rosia Montana cu lumanarea in mana. Noi v-o dam de pomana,
noua nu ne trebuie!

Asa zisul capitalism de dupa '89 nu a fost niciodata pentru bucuria poporului roman. Lacomii tot la burta lor s-au gandit mereu. Statul roman nu a castigat nicodata nimic, iar noi romanii suntem vai mama noastra, la mana oricui are interes! Tradatorii au ucis orice speranta a omului de rand... Au vandut tot... si vand in continuare. Ne arunca in batjocura niste locuri de munca. Cat de prosti ne considera, noi cu aurul tarii noastre si tot ei vin sa ne dea locuri de munca?! Ca si cum, ma gandesc, ar veni un hot in casa noastra si ne-ar plati sa ne caram mobila si bunurile in masina lui. Cat de darnici sunt, dar cat de cinici!!!

Părintele Justin Pârvu :

NICIODATA NU A AVUT UN BENFICIU STATUL ROMAN, NICIODATA NU A AVUT NICI UN AVANTAJ STATUL ROMAN(...)


Mitropolitul Bartolomeu Anania:


(…) Imi fac o datorie de constiinta in a va ruga, domnule ministru, sa depuneti toate eforturile si sa folositi toate parghiile legale pe care vi le confera functia pe care o detineti pentru salvarea Rosiei Montane, a Transilvaniei si a zonelor invecinate de la un dezastru ecologic sigur.
Stim ca Rosia Montana e amenintata de saracie, dar acum are de ales intre a fi saraca sau a nu fi deloc.

Impotriva saraciei pot exista solutii, dar nu si impotriva crimei ecologice pentru infaptuirea careia se cheltuiesc sume enorme, se consuma intrigi de culise, se falsifica expertize si se sustrag documente intocmite de specialisti.


Acelasi subiect: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu