joi, 7 aprilie 2011

doi frati gemeni: URSS si... UE

Oare exista o asemanare intre URSS si UE? 

Scopul UE  este sa aplaneze  ura dintre francezi si germani, unguri si romani, spanioli si basci?
Scopul UE este  sa exploateze la sange toate aceste popoare. Pentru asta exista politicieni marioneta.
UE, adica o armata de functionari supusi marilor corporatii,  ne intrezic sa  mai folosim produse naturale, gen menta, musetel, pentru ca sunt deosebit de .....periculoase ....Si mierea de albine, si polenul, si laptisorul de matca sunt niste produse extrem de periculoase(!!!)

UE a fost un succes neasteptat pentru corporatii, nu pentru cetatenii Statelor membre UE. Corporatiile au devenit mult mai bogate, iar cetatenii europeni si-au pierdut slujbele, salariile si isi pierd drepturile sociale. 

Modul de gandire  UE nu promoveaza egalitatea intre tarile UE, ci promoveaza un sistem de centru si periferii-centrul bogat, primeste toate resursele, iar periferiile sarace sunt exploatate de resurse.

...cati crestini de buna credinta au creierele spalate de noua ordine mondiala si considera ca a-ti iubi patria si traditiile este o prostie .
...aceleeasi stele doar difera fondul, pentru comunism rosu iar pentru democratie albastru,
...aceeasi organizare, 
...aceleasi scopuri, 
...oare  au aceeasi intemeietori ?




VLADIMIR BUKOVSKY, acum in varsta de 64 de ani, este un faimos dizident al anilor 1960 – 1970. Rezident al Marii Britanii incepand cu 1976, cand URSS-ul l-a extradat la schimb pentru un prizonier comunist ostatic in Vest, Bukovsky a fost de atunci un critic dur al comunismului si socialismului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu