marți, 2 octombrie 2012

Pustnicii României - Între Cer și pământ

NU TE POTI DARUI LUI DUMNEZEU DACA NU TE DARUIESTI IN INTREGIME OAMENILOR,  de aceea, pustnicii se roaga mereu pentru lume!!! 

Pustnicul este acela care il iubeste pe Dumnezeu, mai mult decat lumea aceasta... ei nu stau de vorba cu oamenii... unii pustnici sunt zavorati, nu mai stau de vorba cu lumea, se roaga mereu... singur nu te primeste in Rai, asa ca ma rog pentru toata lumea... trebuie mai putin sa vorbesc, sa imi plang pacatele... si puterea duhului o castiga cineva prin pocainta si daca traieste napastuit fara sa se tulbure... 

Calugarii nevazuti, au o viata pura ca a ingerilor... cand vor dispare pustnicii, va disparea lumea, pentru ca nu mai are cine sa se roage pentru ea...  


extras din emisiunea ÎN PREMIERĂ, de Carmen Avram difuzată pe 30 sept. ora 21 pe Antena3


4 comentarii:

 1. Asa este !!! si eu am zis la fel cand am vazut la tv. :)))

  RăspundețiȘtergere
 2. Doamne-ajuta!
  Am fost la Sf. Cuvioasa Parascheva.A fost f. buna si primitoare Cuvioasa cu noi si ne-a aratat, de ziua ei, un Iasi frumos, plin de pace si bucurie, de bunatate, de binecuvantare.
  Multumim Cuvioasei si felicitam pe ieseni ca stiu sa sarbatoreasca.
  Cred ca tot lucrarea cuvioasei(ajutorul ei)este si in atitudinea oamenilor din Iasi!
  Trebuia sa spun asta si unui iesean!
  Doamne-ajuta! Diana Sandru, Breaza, Prahova.

  RăspundețiȘtergere
 3. Anul acesta am ajunj sa practic farmacie in Prahova, mai exact in Busteni. NU am fost atunci in iasi, dar in Ploiesti am gasit o biserica cu hramul Sf. Parascheva, pe strada Iasului.
  Poate mai vorbim!!!

  RăspundețiȘtergere