vineri, 11 mai 2012

CANCER: Terapia Gerson - carti

Dr. Max-Gerson
O-TERAPIE-NATURALA-EFICIENTA
Am scris această carte ca să dovedesc că există un tratament eficace al cancerului chiar şi în cazurile avansate. Din acest motiv, este necesar ca cititorul să se familiarizeze cu observaţiile şi datele problemei cancerului, date utilizate în terapia acceptată a acestei boli. 

Istoria medicinii a demonstrat că mulţi medici aderă cu tenacitate la tratamentele cu care s-au obişnuit şi fac adesea reacţii "alergice" puternice împotriva a tot ce ar putea schimba metodele terapeutice cu care s-au deprins. Este bine cunoscut faptul că există dificultăţi mari şi că pot fi ridicate multe obiecţii împotriva publicării unei terapii a cancerului ce diferă de metodele acceptate.


Ştim cu toţii că în biologie nu este totul atât de exact ca în matematică sau fizică. Mă tem că, în viitorul apropriat, nu va fi posibil să reparăm toate neajunsurile aduse în viaţa noastră de agricultura modernă şi de civilizaţie. 


Cred că este esenţial ca oamenii să se solidarizeze, cu scopul umanitar de a produce hrană pentru familiile lor, dar şi pentru generaţiile viitoare, în vechiul mod tradiţional -adică pe cât posibil mai natural şi mai netratat chimic. 


În anii următori, va deveni tot mai imperativ ca fructele şi legumele să fie cultivate biologic (fără substanţe chimice sintetice, insecticide, erbicide etc.) ele urmând a fi folosite ca mijloc de protecţie împotriva bolilor degenerative, ca metodă de prevenire a cancerului şi, cu atât mai mult, în tratamentul propriu-zis. 


În conformitate cu statisticile guvernamentale actuale, una din şase persoane va muri de cancer. Nu va trece mult până când întreaga populaţie va trebui să hotărască dacă vom muri cu toţii de cancer, sau dacă avem suficientă înţelepciune, curaj şi voinţă, pentru a schimba fundamental condiţiile noastre de viaţă şi de alimentaţie.

Pentru generaţiile viitoare, cred că este vremea să schimbăm agricultura şi metodele de conservare a hranei. Altfel, va trebui ca, în fiecare an, să creştem numărul instituţiilor pentru bolnavi mintali şi să fie mărim spitalele supraaglomerate de bolnavi cu maladii degenerative. 


Cu 70 de ani în urmă, în Statele Unite nu era cunoscută leucemia. 


Cu 50 de ani în urmă, cancerul pulmonar era atât de rar întâlnit în clinică cât şi la autopsie, încât fiecare caz era demn de a fi publicat. Dar astăzi - ce schimbare în rău! (O quae mutatis rerum.)  


Declinul vieţii moderne este evident şi prin lipsa de devotament faţă de membrii bolnavi din familie.


MAX GERSON 
sursa: http://www.emag.ro/

Charlotte Gerson si Beata Bishop 

(Fiica acestuia a dus mai departe munca omului de stiinta american, a creat un institut care-i poarta numele si a scris o carte.

Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului si a altor afectiuni cronice

- demonstreaza ca alimentatia nesanatoasa, saraca din punct de vedere nutritional si toxica este principala cauza a imbolnavirii populatiei din ultimii ani. 

Aditivii, aspartamul si grasimile, nesanatoase 

Toti aditivii pot sa provoace o multitudine de reactii alergice cum ar fi oboseala, problemele comportamentale, variatii de dispozitie si dupa consum indelungat pot sa conduca chiar si la boli cardiace si cancer

Dieta care trateaza intregul organism 

Pacientii care urmeaza Terapia Gerson primesc cantitati adecvate de proteine usor de absorbit din plante, continute de sucurile proaspete de legume, din cartofi si din faina de orez, care sunt componentele esentiale ale dietei lor.”Sucul proaspat organic, fiind unul dintre componentele cele mai importante ale vindecarii prin programul Gerson, trebuie sa fie de cea mai buna calitate cu putinta”. 

Alimentele vegetale sunt fundamentul regimului Gerson, fiind pe de o parte usor de digerat si absorbit, iar pe de alta bogate in vitamine si minerale. Conopida, varza, morcovii, strugurii si merele sunt legume si fructe care fac minuni, considerate de dr. Gerson drept alimente fericite. 

Exista insa si o serie de alimente interzise de Gerson, printre ele numarandu-se soia si toate produsele de soia, precum si semintele incoltite si sucul de grau verde.


Beata Bishop
Vremea vindecării 
un triumf asupra cancerului, terapia viitorului 

Aceasta este povestea extraordinară a unei femei care a învins o boală distrugătoare, printr-o terapie neconvenţională. Este un triumf asupra cancerului. 


Beata Bishop a fost îngrozită când o aluniţă de pe picior i-a fost diagnosticată ca fiind melanom – unul dintre tipurile de cancer cu cea mai rapidă evoluţie. După o operaţie chirurgicală dureroasă şi mutilantă, i s-a spus că problemele ei de sănătate au luat sfârşit.

Dar, dupa un an, cancerul se răspândise în sistemul ei limfatic, astfel încât a fost confruntată cu două posibilităţi dure: să mai facă încă o operaţie, cu rezultat nesigur, sau să nu mai facă nimic şi să aştepte să moară într-un interval de timp cuprins între şase săptămani şi şase luni. 

A refuzat ambele variante şi a ales un tratament alternativ, descoperit de un eminent medic german, doctorul Max Gerson. Terapia sa, bazată pe o dietă alimentară optimă şi detoxificare completă, a atras-o pe autoare, întrucât tratamentul avea ca scop refacerea sistemului imunitar, care putea, astfel, să distrugă singur tumoarea.

Luându-şi soarta în mâini, ea a petrecut două luni în singura clinică Gerson din lume, situată în Mexic, unde a învăţat teoria şi practica acestei terapii intensive, pe care a urmat-o apoi în casa ei din Londra, timp de optsprezece luni. A fost o perioadă grea, dar astăzi, după mai mult de douăzeci de ani, ea este perfect sănătoasă şi se bucură pe deplin de viaţă. 

Cartea “Vremea vindecării“, prezentată acum cu o nouă introducere scrisă special pentru cititorii români şi cu un epilog care descrie, în mare, terapia Gerson, este o relatare făcută de o persoană plină de curaj şi hotărâre, care a reuşit să învingă un duşman de temut – cancerul. Cartea ne mai prezintă, într-un mod extrem de incitant şi antrenant, o metodă uluitor de eficientă pentru tratarea bolilor cronice degenerative – o metodă a cărei validitate este confirmată din ce în ce mai mult de ultimele cercetări medicale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu