miercuri, 7 martie 2012

Anonime de Romania...

PETRUTA CECILIA Küpper... oare de ce aplauda lumea si se mira ca la 28 de ani, vorbeste gemana atat de bine desi era in Germania doar de un an?! :) 
Petruta (născută pe 11 mai 1981 în Sibiu, România) este o cantăreată la Instrumentul Nai. A studiat la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu Sociologie şi Antropologie, de asemenea, la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, la nai cu Gheorghe Zamfir. Cu el, de asemenea, ea a apărut în concerte. 
Ea a lucrat ca profesoră de muzică în România, la şcolile primare şi ciclul inferior al liceului şi la liceu. 
În 2008 sa mutat în Germania. În 2009 a participat la Super Talent ajungind la locul al treilea în acest talent show. 
În luna ianuarie 2010, a realizat primul ei album Panträume ("Visurile Naiului"). La Echo Awards 2010 a fost nominalizat la categoria Newcomer of the Year (naţionale). 
Petruta Kupper este căsătorită şi are o fiică născută in 2007. Ea locuieşte în Osnabrück(Germany).



BARBARA COLCERIU Cand mă uit la asemenea oameni, mă intreb, de unde vin oamenii astia, oare stau pe aceeasi scara  cu mine?!
La 17 ani, Barbara a reuşit să uimească juriul unui un concurs din Germania, care caută talente. Deşi suferă de o boală care o împiedică să crească, adolescenta româncă a demonstrat că are puterea să zâmbească şi o voce atât de puternică încât să impresioneze o sală plină de oameni. Mama ei a părăsit-o cand a aflat că are o boală a coloanei vertebrale care o impiedică să crească.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu